torsdag 11 juni 2009

Volvo Showroom

Välkomna till Volvo Showrooms nystartade blogg!

Äntligen är bloggen igång och nu kan ni följa oss på Volvo Showroom. Showroomet ligger beläget mitt i Kungsträdgården i Stockholm. För att ni ska få en inblick i vad som händer hos oss så kommer vi från och med nu ha denna blogg som uppdateras kontinuerligt med information och bilder.

Vi vill på ett nytänkande sätt marknadsföra Volvo och dess Showroom genom att ha en blogg där vi som arbetar i Showroom snabbt och enkelt kan få ut information om nya bilar, events och andra saker som händer kring Volvo personbilar och hos oss.

Sedan januari 2009 har Showroom en annan uppgift än tidigare. Genom en uppfräschning av lokaler samt nya medarbetare ska fokus nu ligga på kunderna som besöker oss i Kungsträdgården. Genom att alltid ha kunnig och trevlig personal på plats kan vi erbjuda Volvo intresserade besökare en god service och vägleda dem till rätt återförsäljare. Allt för att kunden ska ha ett bra bemötande från första mötet med Volvo till kunden har köpt sin nya Volvo. Vi är som sagt 10 stycken rådgivare som idag arbetar i Showroom och alla vi kommer löpande få skriva ett eget inlägg där vi kan presentera oss.

Jag som kommer att vara ansvarig för bloggen heter Marie Forsberg och har arbetat i Showroom sedan i Mars 2009. Om det finns synpunkter på vår blogg eller om ni har frågor så kan ni alltid kontakta mig så ska jag försöka hjälpa till så gott jag kan. Vi ser fram emot att börja blogga om vardagen i Showroom, och få ta del av er läsares synpunkter och åsikter om vårt arbete.

Nedan kan ni se hur det ser ut hos oss och vilka vi är.







Varmt välkomna till Volvo Showroom!

// Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar