torsdag 25 juni 2009

Sista dagen på Ocean Race...

Idag är det som sagt sista dagen på Volvo Ocean Race Stopover Stockholm. I det förra inlägget kunde vi se Micaela stå med en av seglarna och vi önskar givetvist alla båtar lycka till inför sista etappen!

Volvo Ocean Race en av världens absolut största tävlingar. Besättningen utsätts för otroliga påfrestningar under de nio månader som racet pågår. Man måste definitivt brinna för segling och vara en riktig äventyrare för att klara den enormt fysiska och psykiska tävling. Racet går från hamn till hamn jorden runt med start i Alicante och målgång i ST Petersburg. Det är folkfest i varje hamn där båtarna anländer. För första gången kommer båtarna till Stockholm och vi på Showroom är hur glada som helst över att fått varit en del av denna stora händelse.



Vi har inte bara fått varit med och sett båtarna komma i hamn, vi har träffat seglarna, varit på båtarna och fått ny kunskap om både seglingen och tävlingen i sig. Showroom har varit utsmyckad med båtsaker och vi har även haft en stor ut försäljning av Ocean Race saker.





Nu har vi en hel sommar framför oss och detta ser vi fram emot! Visby, event och massa annat kommer hända så fortsätt att följa oss här på bloggen!

Jag vill även passa på att flagga för vårt nyöppnade café på plan tre ute på terrassen! Där kan man slå sig ner i våra sköna utemöbler och ta en svalkande dricka eller varför inte en morotskaka!
Varmt välkomna!




/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar