lördag 27 juni 2009

Lördag i Showroom!

Solen strålar och det känns som man befinner sig vid medelhavet! Fantastiskt, hoppas vädret förblir så här resten av sommaren!
Idag är det jag och Cornelia som jobbar.

Det har gått riktigt bra för Ocean Race merchandisingen idag och många turister har kommit och shoppat loss bland alla fina saker. Det sitter folk och fikar på vår stora terass och det är liv och rörelse i Kungsträdgården.

Nu har vi fått mer information om de nya årsmodellerna så om man är nyfiken är det bara att komma in så kan vi berätta vad som händer med de olika modellerna. Det kommer många nya miljövänliga motoralternativ vilket är väldigt kul. Vi kan även erbjuda start/stopp funktion på v50,s40 och c30. Det är särskilt effektivt i stadstrafik där förbrukning och utsläpp kan minska med upp till 8 %.

Visste ni att Sverige har den äldsta bilflottan i Europa efter Albanien! Vi är duktiga på att serva och ta hand om våra bilar, vilket är bra men dock inte så miljövänligt ur bränsleförbruknings vinkeln. Om man köper en av våra bilar som drar under 0,45 liter/mil blir man fri från fordonsskatt i fem år!

Hoppas ni alla får en härlig dag!

/Mimmi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar