söndag 18 oktober 2009

Underbara höstsöndag

Idag har vi ett nytt format här i bloggen. Dagen i klockslag!

20091018 Showroom. kl 13.59 . Fem besökare är för tillfället inne i Showroom. Två medelålders par och en lite äldre herre. Ett utav paren tittar på C30, det andra paret kikar i färgpärmen, de har bestämt sig för en V70 men funderar på vilken färg de ska välja. Herrn gick precis en trappa upp för att kika på fler modeller.


Här är vår C30.



Miranda demonstrerar V70.


Kl. 14.22. Nu har kunderna gått. Paret som tittade på C30, var väldigt intresserade. Vi kom överens om att boka en provkörning åt paret hos en av våra återförsäljare! Det andra paret kom fram till att "Oyster grå" är en väldigt behaglig och snygg färg, de fick ett visitkort till sin närmaste återförsäljare och vill kontaka dem själva för mer information.


Här har vi Linn bredvid vår S80 i färgen "oyster grå".


Herrn fick med sig ett par kataloger som han ska kika i. "Kanske blir en Volvo nästa gång", sa han innan han gick. Innan han gick så erbjöd vi honom att ta del av Volvos Nyhetsbrev, som skickas ut 1-2 ggr i månaden, så att han har koll på vad som händer på Volvofronten tills det blir dax att köpa ny bil!

Kl. 15.56
Kunderna har gått och det är tomt här i Showroom. Eftersom det är städsöndag idag plockar vi fram dammsugaren, efter alla provsittningar kan det behövas en liten uppfräschning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar