torsdag 21 oktober 2010

Bloggen tackar för sig..!

Hej Kära bloggläsare!

I juni 2009 skrev vi vårt första inlägg i den här bloggen och sen dess har ni fått följa oss i vardagen, vid event och marknadsaktiviteter. Från början var tanken främst att ha bloggen som en intern kommunikationskanal, så att bland annat de "goa gubbarna" i Göteborg skulle få en inblick i vad som pågick på STHLMS-hubben. Bloggen kom dock snart att utvidgas, med ca 25.000 lästare totalt sedan starten, utspridda i såväl Asien som i USA och resten av Europa, vilket är otroligt kul.
Ni har även fått följa vår resa och utveckling inom Volvo och vi uppskattar att ni varit med oss så pass länge! Vi hoppas att inläggen har genomsyrat den glädje vi haft i från alla roliga stunder, under framförallt eventen men även att vi någonstans fått in en bit utav allvar i undertexterna.


Nu har vi valt att satsa mer på kärnverksamheten och lägger event och dylikt lite åt sidan. I och med det kommer vi även att stänga ner bloggen.

Men misströsta inte! Ni kommer kunna följa oss på sävål hemsidan som på Aftonbladet På Väg, där vi kommer att dyka upp ibland.

Vi vill avsluta med ett litet bildpsel av minnesvärda event och stunder under de två åren som gått..



S60 premiär


Alice i underlandet premiär tea party

Alice i underlandet..

Avanza Golf


Connesieurs årliga motorevent


Vi har haft spännande människor här också! Däribland Arne Weise..


Lasse Berghagen


Karl von Linné! (!)

Twilight-stjärnor..osv osv


LOVE 2010

.. med nattöppet i showroom!

Knock-eventet.. Våra lokaler har kankse aldrig varit så vackra..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar