fredag 26 februari 2010

Våra senaste godingar!

Vi vet att det är stor efterfrågan från er läsare att veta vilka bilar vi har i hallen så vi tänkte helt enkelt presentera våra nyaste bilar vi fått in.

Störst efterfrågan de senaste veckorna (efter S60 så klart) har varit XC60 R-design, här i den härligt röda färgen Röd Solid. Folk har strömmat in för att få kika på denna goding och vi förstår er. Den är ju helt underbar!

C30 R-design facelift är också något som folk har frågat efter och äntligen är den här. Färgen heter Orange Flame och är exklusiv endast för C30.



C70 facelift. Ja, denna bil behöver inte så mycket presentation Den är snygg och otroligt skön att köra, speciellt på sommaren med vinden i håret. Färgen heter Flamenco röd och visst är den het! Även inredningen i bilen är i rött läder och heter Cranberry. Kom in och provsitt och dröm er bort till sommaren.



I veckan hade C30 Electric premiärvisning här på Showroom och är Volvos första svar på en el bil. En bil som kan komma upp i 120 km/h med endast el som drivmedel. Det tycker vi säger allt!


Utifrån dessa nyheter har vi kvar våra gamla godingar XC70 och V70 i hallen. Sen vill vi bara visa hur fräscht det ser ut med alla nya bilar i hallen. Känns som hela Volvo Showroom vart "faceliftat" av alla dessa nyheter!



Kom in och titta någon dag, för dessa skönheter är värda att få sig en titt.
/ Volvo Showroom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar