lördag 26 september 2009

Postkodlotteriet!

Samarbetet med Svenska Postkodlotteriet och Volvo Personbilar Sverige fortsätter.

Idag spelas ”Grannyran” in i Viksjö Centrum utanför Stockholm. Programmet kommer sändas nästa lördag i TV4.

När det är inspelning nära Stockholm och vinnare dras försöker vi från Volvo Showroom alltid vara med och visa våra bilar. Senast vi var med var i våras då man spelade in i Huddinge Centrum söder om Stockholm.

Denna dag är vi på plats med en Volvo V70 2.0 flexifuel som är vinstbilen.

Eftersom detta är ett lotteri med väldigt stränga regler, ständigt under noggrann kontroll av lotteriinspektionen så får vi på Volvo reda på väldigt sent vilken adress och ort som vunnit och därmed vart inspelningsplatsen kommer att vara. Så vi här på Volvo Showroom har alltid en beredskap för att en ny vinnare ska koras i Stockholms området så att vi snabbt kan befinna oss på plats.

Per Hägg från Volvo och Jan T Andersson från Postkodlotteriet stod och planerade för nästa aktivitet och om vad som kan förbättras. Per vill ha mycket TV bilder på bilen och Jan lovade att göra allt han kan för att loopa runt bilen med kameran i introt för sändningen.

Gullan riggar, vad skulle vi göra utan allas våran Gullstrand!

Ha en underbar dag!


1 kommentar:

  1. Trevligt :) men det här var inte GrannYran. Det var en vanlig veckovinst. GrannYran är i oktober. Sen kommer programmet visas på Fredag 19:30 och inte på Lördag.

    Ha det bra!

    /Medarbetare på Postkodlotteriet

    SvaraRadera