tisdag 21 juli 2009

Inför Jarmo Foundation Pro-Am 26-27 juli

Bloggen har börjat etablera sig bra och vi är väldigt glada att det flyter på. Rådgivarna nere på Gotland har det kanon och arbetar stenhårt med sitt. Vi här hemma har det bra men det är som sagt ganska lugnt.

Idag var Jarmo och Michaela här i Showroom för att förbereda sitt event som ska inledas med en stor invigning nu på söndag här i Showroom.
Det är Jarmo Foundation som kommer ha sin invigning hos oss inför den årliga golftävlingen som de anordnar. Sen på måndagen är det dags för Jarmo Foundation Pro-Am att gå av stapeln och det är andra året i rad som denna tävling hålls. Det kommer vara 22 lag som tävlar på Kevinge Golfklubb. Alla intäkter av tävingen går direkt till stiftelsens olika projekt. En del av oss rådgivare från Showroom ska vara med och hjälpa till under dagen och det ska bli både spännande och kul att vara delaktig i den här stora och viktiga tävlingen.

Grundaren för stiftelsen Jarmo Foundation är Jarmo Sandelin. Arbetet de utför riktar sig mot ungdomar. Tjejer och killar får hjälp för att kunna utveckla sina intressen. Organisationer och föreningar stöttas i sitt engagemang för samhället. Läs mer om stiftelesen på deras hemsida:

www.jarmofoundation.com




/ Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar